A termék sikeresen a kosárba került!

Kosár megtekintése
Vásárlás folytatása

Oldalsáv megjelenítése

Adatvédelem

Miért van erre szükség?

Joggal merül fel a kérdés szinte mindenkiben, amikor meglátogat egy weboldalt, webshop-ot és lépten nyomon adatvédelmi tájékoztatókba botlik, és hozzájárulást kér az oldal tőle…
Azonban modern világunk felgyorsult és szinte bármilyen ügyet intézünk szinte minden esetben meg kell adnunk valamilyen adatunkat, tehát adatkezelés és/vagy feldolgozás történik!

Felelős vállalkozásként és adatkezelőként nekünk kiemelten fontos minden személyes adat védelme, amit ránk bíztak Ügyfeleink, hiszen bárki, aki vásárol tőlünk vagy igénybe veszi szolgáltatásunkat egyben megtisztel minket bizalmával.

A bizalom nagyon fontos dolog az élet minden területén, így az üzleti életben is meghatározó szerepe van. Ennek tudatában nem csak törvény adta kötelességünkből fakadóan, hanem saját elveink miatt és a bizalmi kapcsolat fenntartása miatt is kiemelt figyelmet fordítunk az adatok védelmére!

A lentebb olvasható adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk által szeretnénk tájékoztatni mindenkit az adatkezelésről és az adatkezelés mikéntjéről.

A jogi szövegek általában nehezen értelmezhetőek, sok összetett mondatból állnak.
Jelen tájékoztatónkban igyekeztünk minél közérthetőbben fogalmazni, hogy az bárki számára könnyen értelmezhető legyen.

 

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

/huaweijavitas.hu/

1. A Szabályzat célja
A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Mobszerviz Kft által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját.

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kiadott határozat szerint az Mobszerviz Kft (a továbbiakban: Szolgáltató) a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat. A jelen Szabályzat célja, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén (továbbiakban: Felhasználó) számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

A weboldalon a felhasználók saját döntésük alapján, önkéntes alapon, adják meg adataikat, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzat elfogadásával hozzájárulnak adataik kezeléséhez.Az általunk kezelt adatokat bizalmasan kezeljük harmadik félnek nem adjuk át!
Kivétel ez alól a jogi kötelezettség, hatóságokkal való együttműködés, valamint házhozszállítás esetén a futárszolgálat felé történő, a csomag kiszállításához szükséges adatok megadása a futárszolgálat részére.

A következő pontokban részletesen olvasható adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk.

 

2. Az adatkezelő megnevezése

  • Cégnév: Mobszerviz Kft.
  • Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 70/9
  • Levelezési cím: 1173 Budapest, Pesti út 70./9
  • Adószám: 23553437-2-42
  • Cégjegyzék szám: 01-09-971011, Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  • Elektronikus elérhetőség: info@huaweijavitas.hu
  • Telefonos elérhetőség: +36 06-70-388-41-26
  • Számlaszám: 10700615-68080246-51100005

 

3. A kezelt személyes adatok köre

 

3.1 Megrendelés és/vagy regisztráció alkalmával megadott adatok: Rendelés leadása esetén, regisztrációval vagy regisztráció nélküli vásárlás alkalmával a felhasználóknak az alábbi adatokat szükséges megadniuk a rendelés teljesítéséhez:

  • Felhasználónév
  • e-mail cím
  • jelszó
  • Telefonszám
  • Számlázási név
  • Szállítási név
  • számlázási cím (utcanév, házszám, település, irányítószám)
  • Szállítási cím (utcanév, házszám, település, irányítószám)
  • fizetési mód

Megrendelések házhoz szállítása futárszolgálattal:

Megrendeléseink kiszállításának biztosítása céljából a kiszállításhoz legszükségesebb adatokat meg kell osztanunk szerződött futár partnerünkkel.

A kiszállítás teljesítéséhez szükséges adatok:

  • Szállítási név
  • Szállítási cím
  • Értesítési telefonszám
  • opcionális adatok: e-mail cím, megjegyzés a futárszolgálat részére

Fenti adatok átadása a futárszolgálat részére, a szerződött futárszolgálat zárt csomagfelvételi rendszerében történő rögzítésével történik.

Szerződött partnerünk: MPL futárszolgálat

 

Hírlevélküldés: Weboldalunk nem kezel adatot hírlevél küldés céljából, nem küldünk hírlevelet egyetlen felhasználónak sem.

 

3.2 Kapcsolatfelvételi űrlap használata

A weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlap használatával egyszerűen és biztonságosan küldhetnek a felhasználók üzenetet társaságunk részére.

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatokat titkosítva, e-mailben továbbítja a weboldal az oldal központi e-mail címére.

A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott adatok:

  • Név
  • e-mail cím
  • telefonszám

Az adatkezelés az érintettek önkéntes hozzájárulása alapján történik! A felhasználók az adatkezelésről tájékoztatást kapnak, valamint hozzájárulnak az adatkezeléshez az adatvédelmi és adatkezelési szabályzat elfogadásával. A hozzájárulás és az adatkezelési szabályzat elfogadása nélkül a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül üzenet nem küldhető!

A legszükségesebb felhasználói adatok bekérése és kezelése kizárólag a felhasználóval kapcsolatos kapcsolat tartás, az elektronikus levél megválaszolása céljából történik!
A megadott adatokat harmadik fél részére nem adjuk át, egyéb célból nem kerül felhasználásra.

 

3.3 A rendszer által automatikusan rögzített anonim adatok: A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a Felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

 

3.4 Cookie fájlok használata
A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. A Felhasználó a szolgáltatás igénybevételével elfogadja a Szabályzatban leírt, Szolgáltató által, a cookie-k elhelyezésére vonatkozó feltételeket továbbá önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy ezeket a cookie-kat a Szolgáltató elhelyezze számítógépén.

A cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, melyeket a számítógép és a böngésző elment. Ennek megtörténtéről a Felhasználó a Szolgáltatótól nem kap további értesítést. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem.

A Felhasználók a böngészőjük beállításaiban megtilthatják a cookie fájlok használatát, letöltését. A cookie-k elhelyezése nem okoz kárt a Felhasználó számítógépében, és nem tartalmaz vírust. A cookie-k a Felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben:

  • hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
  • hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
  • hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
  • hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

Az oldalon használt cookie-k típusa:

  • Az oldal alapvető funkcióinak működését biztosító cookie fájlok. (Pl. vásárlás, kosárműveletek).
  • Weboldal működési statisztikához szükséges cookie.
  • Egyéb cookkie használat: GoogleAnalytics, Facebook

 

3.5 Facebook

A weboldalról link formájában elérhető a huaweijavitas.hu facebook oldala. A facebook oldalon megjelenő személyes adatokat a  felhasználók saját, önkéntes döntésükkel hozzák nyilvánosságra, osztják meg a Facebook oldalon. A Facebook felhasználók a Facebook adatkezelési szabályozását az oldal használata során elfogadták, a Facebook adatkezelésébe társaságunknak nincs beleszólása.
A huaweijavitas.hu Facebook oldal nyilvános, nyitott oldal, nem rendelkezik zárt csoporttal.
A Facebook oldalon minden felhasználó saját döntése alapján oszt meg tartalmakat.

4. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja

4.1 Az adatkezelésre a http://huaweijavitas.hu/ internetes oldalon (a továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak Felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

4.2 Az adatkezelés célja: a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató a Felhasználó által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése (számlázás, kiszállítás, garanciális ügyintézés) és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

4.3 Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok (cookie fájlok, anonim oldal látogatási adatok) célja a statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a Felhasználók jogainak védelme.

4.4 Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – a Felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

4.5 Az adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. A felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az email címet regisztrálta.

5. Az adatkezelés időtartama

5.1 A weblap használata, megrendelésleadása vagy a kapcsolatfelvételi űrlap használata során megadott személyes adatok kezelése az adatok önkéntes megadásával és az érintettek adatkezeléshez való önkéntes hozzájárulásával (az adatkezelési és adatvédelmi szabályzat elfogadásával) kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. Az adatokat kizárólag abból a célból kezeljük, amelyre az érintett az önkéntesen hozzájárult.
Az érintettek bármikor kérhetnek információt a kezelt adataikról, kérhetik azok helyesbítését, illetve törlését.

5.2 Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.
Jogi kötelezettség fennállása esetén az adat törlési igényt nem tudjuk teljesíteni, ameddig a jogi kötelezettség fenn áll.

 

6. A weboldalon megadott személyes adatok védelmének biztosítása

Társaságunk figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, számunkra kulcsfontosságú ügyfeleink adatainak védelme, akik megtisztelnek minket bizalmukkal a weboldalunk használatakor.
Weboldalunk ezért kizárólag SSL titkosítással, https alapú kommunikációval érhető el! Ezáltal a weboldal és a felhasználó böngészője között küldött adatok titkosítva vannak.
Levelező rendszerünk ugyancsak SSL titkosítást használ az adatok védelme érdekében.

 

7. Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás

7.1 Az adatokat a Szolgáltató, illetve Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.

7.2 Házhozszállítás futárszolgálattal: Társaságunk a házhozszállítással leadott rendelések teljesítése céljából a kiszállításhoz legszükségesebb adatokat átadja a szerződött futárszolgálat részére. Az adatok továbbítása (szállítási név, cím, telefonszám, e-mail cím) a futárszolgálat, zárt rendszerében történő csomag adatok rögzítésével történik.


8. Adatvédelmi incidens

Társaságunk minden esetleges adatvédelmi incidens esetén az (EU) 2016/679 RENDELETE, GDPR rendelet, valamint a 2011. évi CXII. törvény alapján jár el.

adatvédelmi incidens: a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi


8.1 Adatvédelmi incidensek nyilvántartása

Minden adatvédelmi incidensről jegyzőkönyvet veszünk fel! Az adatvédelmi incidensekről nyilvántartást vezetünk.

 

8.2 Az adatvédelmi incidensek kezelése

Az adatok biztonsága a legfontosabb mindannyiunk számára, ezért amennyiben bármilyen a személyes adatokat érintő problémát észlelünk, célunk azt hatékonyan, minél hamarabb elhárítani.

Adatvédelmi incidens esetében az alábbiak szerint járunk el:

  • Az észlelt személyes adatokat érintő veszélyt haladéktalanul elhárítjuk
  • Az adatvédelmi incidensről jegyzőkönyvet veszünk fel
  • Felmérjük az érintett személyes adatok körét az adatvédelmi incidens mértékét, az érintettek számát
  • Minden adatvédelmi incidenst haladéktalanul jelentünk a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) felé
  • Amennyiben az adatvédelmi incidens az érintettek jogaira és szabadságára nézve jelentős kockázattal jár, az érintetteket tájékoztatjuk az adatvédelmi incidens bekövetkeztéről.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elérhetőségei:

  • Hivatalos név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
  • Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
  • Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
  • Telefonszám: +36 (1) 391-1400
  • Faxszám: +36 (1) 391-1410
  • Központi elektronikus levélcím: ugyfelszolgalat@naih.hu
  • A honlap URL-je: http://www.naih.hu
  • Ügyfélszolgálat vagy közönségkapcsolat elérhetősége:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Ügyfélszolgálata:

Telefonszám:    +36 (1) 391-1400

Faxszám:             +36 (1) 391-1410

Cím:       1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Postacím:            1530 Budapest, Pf.: 5.

  • Online ügyintézés elérhetősége: http://naih.hu/online-uegyinditas.html

Vissza a főoldalra Tovább a termékekre