A termék sikeresen a kosárba került!

Kosár megtekintése
Vásárlás folytatása

Hívjon most! Útvonalterv
Oldalsáv megjelenítése

Rólunk

Történelmünk

Cégünk 1999-ben indult pár fős kisvállalkozásként. Folyamatosan fejlődtünk, gyártó- és típusfüggetlen szervizként évről évre több és több tapasztalatra tettünk szert. A mobiltelefonok rohamos fejlődésének köszönhetően egyre több féle készülékkel találkoztunk, egyre több technikai újítással találtuk szembe magunkat. Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy költséghatékony megoldást kínáljunk Ügyfeleink hibás készülékeinek javítására.
Munkatársaink folyamatosan képzik magukat napról napra, hogy szakszerű megoldásokat tudjanak nyújtani a legújabb készülékek szervizelésére is. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt időszakban a beérkező hibás készülékek hibáit szinte minden esetben tudtuk orvosolni Ügyfeleink részére, akik megelégedéssel használhatták tovább megjavított készülékeiket. Örömmel tölt el minket, hogy sikerrel tudtunk javítani máshol nem vállalt hibákat, vagy sikertelenül javított készülékeket is. Az elmúlt több mint tíz év elteltével szervizünk mind a javításhoz használt szerszámok, mind alkatrész ellátottság terén hatalmas fejlődésen ment át. Napjainkban a javítások során szükséges alkatrészek többsége már azonnal vagy pár napon belül rendelkezésre áll.

Meggyőződésünk, hogy a minőségi szervizszolgáltatáshoz nem kizárólag szakértelem és tudás szükséges, hanem kiemelkedő alkatrészellátás is! Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk alkatrészkészletünk napra készen tartására, raktárkészletünk feltöltésére.

Az okostelefonok és táblagépek megjelenésével a készülékek egyre bonyolultabbak lettek, rengeteg funkcióval rendelkeznek. A sokoldalúságnak köszönhetően használatuk már a mindennapok részévé vált. A több funkció és nagyobb bonyolultság ugyanakkor sajnálatos módon növeli a meghibásodások számát is. A készülékek azonban nélkülözhetetlenné is váltak, mivel sok fontos adatot tárolnak és szinte minden esetben munkaeszközök is egyben. Szervizünket, üzletpolitikánkat mindezt felismerve és figyelembe véve alakítottuk ki, hogy gyors és költséghatékony megoldást tudjunk kínálni minden Ügyfelünk részére aki, megtisztel minket bizalmával és hozzánk fordul meghibásodott készülékével.

 

Miért huaweijavitas.hu webáruház?

Úgy gondoltuk, hogy érdemes specializálódni egy márkára és célzott megoldást nyújtani a gyártó készülékeinek meghibásodására a gyártói garancia időn túl is.
Gyakorlati tapasztalataink azt mutatták, hogy a garanciaidő lejárta után, vagy egy nem garanciális sérülés után a készülék tulajdonosai nem tudják, és/vagy nem szeretnék megfizetni a márkaszervizek által kínált költséges megoldásokat, javításokat. Sok esetben a használt készülék értékét figyelembe véve nem is lenne kifizetődő a javítás.

Márkafüggetlen mobiltelefon szervizként azt tapasztaltuk, hogy a Huawei készülékek tulajdonosai is igénylik a kedvező árú alkatrészellátást és szervizszolgáltatatást a több éves készülékeikhez, vagy a garanciálisan nem javítható sérült készülékeik esetén.

A piaci igény miatt újragondoltuk a szervizszolgáltatást és alkatrészellátást! Elhatároztuk, hogy létrehozunk egy weboldalt, amely a Huawei készülékek felhasználóinak kínál megoldást garancián túli készülékjavítás és alkatrészellátás terén egyaránt.

 

Van értelme webáruházban árulni mobiltelefon-alkatrészt egyetlen márkára specializálódva?

Sokan tették nekünk fel ezt a kérdést, és mi magunk is elgondolkodtunk rajta….

Nem is csoda, hiszen ha a készülék meghibásodik, meg kellene javítani minél olcsóbban, minél gyorsabban. Ez minden ember alapvető igénye, viszont nem lehet mindenki mobiltelefon szerelő és felhasználó is egyben….

Ezért felmerült a kérdés, hogy minek kell webáruházban alkatrészt árulni, úgysem tudja a felhasználó magának megállapítani a hiba okát és úgysem tudja magának kijavítani azt…

Logikus gondolat és sok esetben így is van. Viszont a gyakorlatban azt tapasztaltuk, hogy sok az ügyes, műszaki beállítottságú felhasználó, aki szívesen javítgatná a saját készülékét, csak nem jut hozzá elég gyorsan a szükséges alkatrészhez.

Emiatt úgy gondoltuk, megpróbáljuk a „lehetetlent”, Huawei alkatrészeket forgalmazunk, külön webáruházban, kifejezetten a Huawei márkára fókuszálva, mert azt gondoljuk, a gyártó termékei megérdemlik ezt a kiemelt figyelmet!

A Huawei mobiltelefonok az elmúlt években hihetetlen fejlődésen mentek át, mind minőségben, mind funkcionalitás terén!  Mindehhez még kedvező árfekvés is társul, így azt gondoljuk semmi képen nem szabad elfeledkeznünk ezeknek a készülékeknek a garancián túli alkatrészellátásáról és javításáról sem.

Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor mi lesz az átlag felhasználókkal, akik az alkatészt megtalálják és meg is rendelnék ugyan a webáruházban, de nem tudják maguknak beépíteni azt…

Természetesen nem feledkeztünk meg róluk sem, nekik javasoljuk a megrendelt alkatrész személyes átvételét, ahol kedvező áron be is tudjuk építeni azt készülékeikbe!

Természetesen aki nem szeretne alkatrészt keresgélni, csak „hagyományos” szerviz szolgáltatásra van szüksége, ugyanúgy megtalálja nálunk a problémára a megoldást, mivel szervizünk garancia időn túli, nem hivatalos Huawei mobiltelefon szervizként is működik.

 

Mit jelent az, hogy nem hivatalos, garancián túli Huawei szerviz?

A nem hivatalos azt jelenti, hogy szervizünk nem szerződött szerviz partnere a Huawei gyártónak. A javítások során nem kizárólag gyári alkatrészt használunk, hanem után gyártottat is.

 

Utángyártott alkatrész? Jó lesz az? Nem rosszabb a minősége a gyárinál?

Sokszor merül fel ez a kérdés. Joggal teszi fel szinte minden Huawei készülék tulajdonos, aki döntés előtt áll…

Természetesen az utángyártott alkatrészek minősége nem azonos a gyári alkatrészekével, viszont az áruk jóval kedvezőbb!

Sok esetben a meghibásodott használt készülék értéke már annyit csökken új kora óta, hogy nem lenne gazdaságos a javítása gyári alkatrészekkel. Az autók terén ezt hívják gazdasági totálkárnak, ám az okostelefonok világában a gyorsabb modellciklus miatt ez gyakoribb eset is.

Ilyen esetben jó megoldás a kedvező árú, válogatott minőségű, utángyártott alkatrész használata. A készülékek utángyártott alkatrészekkel még gazdaságosan javíthatóak lehetnek, így nem kerülnek a szemétbe, és a felhasználók is sokat spórolhatnak azzal, hogy nem szükséges azonnal új készüléket vásárolniuk!

Sokan nem az utángyártott alkatrészek minőségétől félnek, hanem attól, hogy rövid időn belül meghibásodnak és akkor kidobott pénz lenne a javításra elköltött összeg. Minden igyekezetünk ellenére, tisztában vagyunk vele, hogy előfordulhat az alkatrészek meghibásodása. Éppen ezért mi minden általunk elvégzett javításra és kicserélt alkatrészre garanciát vállalunk!

 

Filozófiánk

Célunk, hogy minél több Huawei készüléket tudjunk gazdaságosan megjavítani, minél több alkatrészt tudjunk biztosítani raktárról! Számunkra egy megjavítandó készülék esetében nem az a cél, hogy a javítás minél drágább vagy olcsóbb legyen, hanem az, hogy a készülék minél hamarabb újra megbízható és működőképes legyen. Bármennyire szeretnénk, nem tudunk arra ígéretet tenni, hogy minden készüléket meg tudunk javítani, de azt megígérjük, hogy minden esetben legjobb tudásunk szerint igyekszünk megoldást találni a meghibásodásokra.


Vissza a főoldalra Tovább a termékekre